Designmagasin
Designmagasin
Restaurantinteriørdesign

RICO Spanish Dining

Restaurantinteriørdesign Felles konsept er “tradisjonelt og uventet”, med andre ord “tradisjon og uforutsigbar”. Og forholdet er ”tradisjon 8: uforutsigbar 2”. Vi sammen med vår klient bestemte denne regelen (forholdet), og har oppnådd et vellykket resultat. Vi var i stand til å gjøre en følelse av enhet til tross for at vi skapte forskjellige scener i en restaurant. Ved å koble de eksotiske følelsene fra originalene og våre nåværende øyeblikk design fører til dette resultatet.

Prosjektnavn : RICO Spanish Dining, Designernes navn : Aiji Inoue, Kundens navn : RICO Spanish Dining.

RICO Spanish Dining Restaurantinteriørdesign

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.