Designmagasin
Designmagasin
Logo

Mr Woo

Logo Mr Woo har en dobbel betydning: Den første hensikten er et løfte om selvrealisering, gjenspeiles i Zen. Et annet aspekt er en generell holdning til livet, som i å "ta (de riktige) valgene". I denne ånden velger man hva han eller hun liker. Mr Woo gir mennesker inntrykk av å realisere seg selv, med selvtillit, utdannet, kultivert og humoristisk. Følgelig ble Mr Woo, en maskot, som er humoristisk, selvsikker og genial, laget. Mr Woo minner folk om selkutting - en tradisjonell kunstform som har sin opprinnelse i Kina - som uttrykker kinesisk estetikk og kultur.

Prosjektnavn : Mr Woo, Designernes navn : Dongdao Creative Branding Group, Kundens navn : Mr. Woo.

Mr Woo Logo

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.