Designmagasin
Designmagasin
Logo

Sealink Impression

Logo Den kinesiske karakteren 西, uttalt 'xi' ble brukt i design og et relevant mønster ble opprettet. Denne tradisjonelle seglkarakteren gir et kraftig, men likevel delikat inntrykk. Det visuelle reflekterte kombinasjonen av tradisjon og modernitet. I tillegg er bildet av soloppgang legemliggjør kinesisk estetikk. For maskoten ble lemmer lagt til for å gjøre den levende. Bruken av øyne er også av østlig skjønnhet, og understreker kulturens opprinnelse. Som sådan ble 西泠 君 'xi lin jun', den ydmyke, vennlige og nydelige maskot presentert.

Prosjektnavn : Sealink Impression, Designernes navn : Dongdao Creative Branding Group, Kundens navn : Sealink Impression Group .

Sealink Impression Logo

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.