Designmagasin
Designmagasin
Logo

Kaleido Mall

Logo Kaleido kjøpesenter tilbyr mange underholdningssteder, inkludert kjøpesenter, en gågate og en planlegging. I denne designen brukte designerne mønstre av et kalejdoskop, med løse, fargede gjenstander som perler eller småstein. Kaleidoskop er avledet fra det antikke greske καλός (vakker, skjønnhet) og εἶδος (det som sees). Følgelig gjenspeiler forskjellige mønstre forskjellige tjenester. Skjemaer endres kontinuerlig, og demonstrerer at kjøpesenteret prøver å overraske og fascinere besøkende.

Prosjektnavn : Kaleido Mall, Designernes navn : Dongdao Creative Branding Group, Kundens navn : Kaleido Mall.

Kaleido Mall Logo

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.