Designmagasin
Designmagasin
Interaktiv Kunstinstallasjon

Pulse Pavilion

Interaktiv Kunstinstallasjon Pulse Pavilion er en interaktiv installasjon som forener lys, farger, bevegelse og lyd i en flersensorisk opplevelse. På utsiden er det en enkel svart boks, men tråkker inn, man er fordypet i illusjonen om at ledelysene, pulserende lyd og levende grafikk skaper sammen. Den fargerike utstillingsidentiteten er skapt i paviljongens ånd, ved å bruke grafikken fra innsiden av paviljongen og en spesialdesignet font.

Prosjektnavn : Pulse Pavilion, Designernes navn : József Gergely Kiss, Kundens navn : KJG Design.

Pulse Pavilion Interaktiv Kunstinstallasjon

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.