Designmagasin
Designmagasin
Klokke

Pin

Klokke Det hele startet med et enkelt spill i en kreativitetsklasse: emnet var "klokke". Dermed er forskjellige veggklokker både digitale og analoge blitt gjennomgått og undersøkt. Den første ideen er startet av det minst betydningsfulle området med klokker, som er tappen som klokkene vanligvis henger på. Denne typen klokke inkluderer en sylindrisk stolpe som tre projektorer er installert på. Disse projektorene gjengir de tre eksisterende håndtakene identisk med de vanlige analoge klokkene. Imidlertid projiserer de også tall.

Prosjektnavn : Pin, Designernes navn : Alireza Asadi, Kundens navn : AR.A.

Pin Klokke

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.