Designmagasin
Designmagasin
Sorteringssystem For Resirkulerbart Avfall

Spider Bin

Sorteringssystem For Resirkulerbart Avfall Edderkoppsbeholder er en universell og økonomisk løsning for sortering av resirkulerbare materialer. En gruppe pop-up-kasser er laget for hjemme, på kontoret eller utendørs. Ett element har to grunnleggende deler: en ramme og en pose. Den flyttes enkelt fra et sted til et annet, praktisk å transportere og lagre, fordi den kan være flat når den ikke er i bruk. Kjøpere bestiller edderkopp på nettet der de kan velge størrelse, antall edderkoppdunker og posetypen i henhold til deres behov.

Prosjektnavn : Spider Bin, Designernes navn : Urte Smitaite, Kundens navn : isort.

Spider Bin Sorteringssystem For Resirkulerbart Avfall

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.