Designmagasin
Designmagasin
Maritimt Museum

Ocean Window

Maritimt Museum Designkonsept følger ideen om at bygninger ikke bare er fysiske objekter, men gjenstander med mening eller tegn spredt over en større sosial tekst. Museet i seg selv er en gjenstand og et fartøy som støtter ideen om reisen. Perforeringen av skråtaket forsterker den høytidelige atmosfæren på dyphavet, og de store vinduene har en kontemplativ utsikt over havet. Ved å optimalisere det maritime tema-miljøet og kombinere det med en fantastisk utsikt over vann, reflekterer museet på en oppriktig måte sin funksjon.

Prosjektnavn : Ocean Window, Designernes navn : Nikolaos Karintzaidis, Kundens navn : Nikolaos Karintzaidis.

Ocean Window Maritimt Museum

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.