Designmagasin
Designmagasin
Bolighus

Monochromatic Space

Bolighus Monochromatic Space er et hus for familien, og prosjektet handlet om å transformere boarealet på hele bakkenivå for å innlemme spesifikke behov fra de nye eierne. Det må være vennlig for eldre; ha en moderne interiørdesign; rikelig med skjulte lagringsområder; og designen må innlemme for å gjenbruke gamle møbler. Summerhaus D'zign ble engasjert som interiørdesignkonsulenter og skapte et funksjonelt rom for hverdagen.

Prosjektnavn : Monochromatic Space, Designernes navn : Summerhaus D'zign Pte Ltd, Kundens navn : Summerhaus D'zign Pte Ltd.

Monochromatic Space Bolighus

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.