Designmagasin
Designmagasin
Villaen

Tranquil Dwelling

Villaen Designet bruker designteknikker med formell balanse som aixs for å formidle den orientalske kunstneriske forestillingen. Den vedtar elementer av bambus, orkide, plommeoppblomstring og landskap. Den enkle skjermen dannes ved å utvide bambusformen ved å trekke betongformen og stoppe der den skal stoppe. Stue- og spisestueoppsett av opp og ned definerer romgrensen og legemliggjør det orientalske prospektet romlig som er sparsom og lappeteppe. Rundt temaet å leve enkelt og reise lett, De bevegelige linjene er klare, det er et nytt forsøk på folks beboelsesmiljø.

Prosjektnavn : Tranquil Dwelling, Designernes navn : HCD IMPRESS, Kundens navn : HCD.

Tranquil Dwelling Villaen

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.