Designmagasin
Designmagasin
Multifunksjonell Planter

Lab

Multifunksjonell Planter Dette prosjektet ønsker å skape og generere følelser og tanker rundt forhold mellom industri og natur. LAB gir og enkel og stilig måte å dyrke inneplanter på. Brukere kan konfigurere størrelsen slik at de passer til forskjellige områder, og lysene gjør at plantene kan være i rom med ikke nok naturlige lyskilder. Det er en modulær struktur som lar brukerne leke med forskjellige konfigurasjoner av glassbeholdere, som du kan bruke som plantasjer eller lyskilder. Designet vurderer containere for terrarier, hydroponics og for den tradisjonelle måten å dyrke.

Prosjektnavn : Lab, Designernes navn : Diego León Vivar, Kundens navn : Diego León Vivar.

Lab Multifunksjonell Planter

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.