Designmagasin
Designmagasin
Ørering

Night Light

Ørering Ideen om et stykke fosforescerende smykker som lyser opp og lyser i mørket, var inspirert av bioluminescensen til abyssalfiskene. Disse fiskeartene lever i havdypet, og selv i totalt mørke gjør de seg synlige og attraktive for det motsatte kjønn gjennom sin mystiske evne til å tenne seg selv. Med dette utsøkte kunstverket har det til hensikt å gi kvinner muligheten til å skinne selv om natten.

Prosjektnavn : Night Light, Designernes navn : Gabriel Juliano, Kundens navn : Gabriel Juliano.

Night Light Ørering

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.