Designmagasin
Designmagasin
Hengelampe

Spin

Hengelampe Spin, designet av Ruben Saldana, er en hengende LED-lampe for aksentbelysning. Det minimalistiske uttrykket av essensielle linjer, dens avrundede geometri og form, gir Spin sin vakre og harmoniske design. Kroppen, helt produsert i aluminium, gir letthet og konsistens, mens den fungerer som en kjøleribbe. Den innfelte takbunnen og den ultratynne tensoren gir en følelse av flyterbarhet i luften. Spin, som er tilgjengelig i svart og hvitt, er den perfekte lysarmaturen som plasseres i barer, skranker, utstillingsvinduer ...

Prosjektnavn : Spin, Designernes navn : Rubén Saldaña Acle, Kundens navn : Rubén Saldaña - Arkoslight.

Spin Hengelampe

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.