Designmagasin
Designmagasin
Halskjede

Sakura

Halskjede Halskjedet er veldig fleksibelt og laget av forskjellige deler loddet sømløst sammen for å kaskade vakkert på kvinnenes nakkeområde. Midtblomstene på høyre side roterer, og det er tillatt å bruke den venstre kortere delen av halskjeden hver for seg som en brosje. Halskjeden er veldig lett gitt 3D-formen og kompleksiteten til stykket. Bruttovekten for den er 362,50 gram laget er 18 karat, med 518,75 karat stein og diamanter

Prosjektnavn : Sakura, Designernes navn : Nada Khamis Mohammed Al-Sulaiti, Kundens navn : Hairaat Fine Jewellery .

Sakura Halskjede

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.