Designmagasin
Designmagasin
Salongbord

oiiio

Salongbord "OIIIO" er et moderne bi-funksjonelt møbel (salongbord + mulighet for interiør ved å sette bordene i systemet) designet av den polske designeren Wojciech Morsztyn. Teknologien for å bytte enkeltelementtabell gir inntrykk av om den var laget av et enkelt treverk som gir den en unik følelse. I en serie tabeller tilgjengelig i tre forskjellige farger: naturlig trefarge, svart, hvit.

Prosjektnavn : oiiio, Designernes navn : Wojciech Morsztyn, Kundens navn : WM Design.

oiiio Salongbord

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.