Designmagasin
Designmagasin
Kommode

Labyrinth

Kommode Labyrinth av ArteNemus er en kommode hvis arkitektoniske utseende blir vektlagt av den myldrende banen til sin finér, som minner om gatene i en by. Den bemerkelsesverdige unnfangelsen og mekanismen til skuffene kompletterer dens diskuterte omriss. De kontrastfulle fargene på lønn og svart ibenholt finér samt håndverk av høy kvalitet understreker Labyrints eksklusive utseende.

Prosjektnavn : Labyrinth, Designernes navn : Eckhard Beger, Kundens navn : ArteNemus.

Labyrinth Kommode

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.