Designmagasin
Designmagasin
Stol

Tulpi-seat

Stol Tulpi-design er et nederlandsk designstudio med teft for finurlig, original og lekent design for innendørs og utendørs miljøer, med stort fokus på offentlig design. Marco Manders oppnådde internasjonal anerkjennelse med sitt Tulpi-sete. Det iøynefallende Tulpi-setet, vil gi farger til ethvert miljø. Det er en ideell kombinasjon av design, ergonomi og bærekraft med en enorm morsom faktor! Tulpi-setet brettes automatisk når beboeren reiser seg, og garanterer et rent og tørt sete for neste bruker! Med 360 graders rotasjon lar Tulpi-setet deg velge ditt eget syn!

Prosjektnavn : Tulpi-seat, Designernes navn : Marco Manders, Kundens navn : Tulpi BV.

Tulpi-seat Stol

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.