Designmagasin
Designmagasin
Hotell, Boliger, Spa

Hotel de Rougemont

Hotell, Boliger, Spa Designet av Hotel de Rougemont var dedikert til en kresne internasjonal klientell, og måtte finne en felles grunn mellom den tradisjonelle sveitsiske hyttestilen og et moderne luksuriøst feriested. Interiøret er inspirert av den omkringliggende naturen og fra den lokale arkitekturen, og er designet for å formidle ånden i alpin gjestfrihet og gjenoppfinne tradisjonen med en balansert kombinasjon av gammelt og nytt. Autentiske naturmaterialer og tradisjonelt håndverk har en renforet design, der tilpassede detaljer og sofistikerte lysarmaturer og finish utstråler en diskret eleganse.

Prosjektnavn : Hotel de Rougemont, Designernes navn : Claudia Sigismondi, Andrea Proto, Kundens navn : PLUSDESIGN.

Hotel de Rougemont Hotell, Boliger, Spa

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.