Designmagasin
Designmagasin
Skjerf

Sirin and Alkonost - the Keepers of life

Skjerf Den opprinnelige sammensetningen av tradisjonelle russiske mytologiske bilder, Sirin og Alkonost, er trykt på 100% silkeskjerf (serigrafi, 11 farger). Sirin var utstyrt med magiske trekk av beskyttende natur, skjønnhet, lykke. Alkonost er at Bird of Dawn styrer vinden og været. "På Ocean Sea, på Buyan-øen, står det en fuktig sterk eik." Fra de to fuglene, som bygde reiret sitt i Eiken, begynte et nytt liv på Jorden. Livets tre ble et symbol på livet, og , beskytte de to fuglene, et symbol på godhet, trivsel og familiens lykke.

Prosjektnavn : Sirin and Alkonost - the Keepers of life, Designernes navn : Ekaterina Ezhova, Kundens navn : Katja Siegmar.

Sirin and Alkonost - the Keepers of life Skjerf

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.