Designmagasin
Designmagasin
Multifunksjonelt Skrivebord

Portable Lap Desk Installation No.1

Multifunksjonelt Skrivebord Denne portable Lap Desk-installasjonen nr. 1 er designet for å gi brukerne en arbeidsplass som er fleksibel, allsidig, fokusert og ryddig. Skrivebordet består av en ekstremt plassbesparende løsning for veggmontering, og kan oppbevares flatt mot veggen. Det bambuslagde skrivebordet er avtakbart fra veggbraketten som lar brukeren bruke det som et lapskrivebord på forskjellige steder hjemme. Skrivebordet består også av et spor over toppen, som kan brukes som telefon- eller nettbrettstativ for å forbedre produktets brukeropplevelse.

Prosjektnavn : Portable Lap Desk Installation No.1, Designernes navn : Liyang Liu, Kundens navn : Yois design.

Portable Lap Desk Installation No.1 Multifunksjonelt Skrivebord

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.