Designmagasin
Designmagasin
Kredittkort Lojalitetsprogram

Education Currency

Kredittkort Lojalitetsprogram Dette er et co brand bankkort lojalitetsprogram sponset mellom utstederbank og partnerutdanningsinstitusjon som gir belønning i form av læringstimer rettigheter som akkumuleres til større enheter som er kredittid rettigheter gitt til kortholder med hans utgifter med kort, akkumulerte kredittid rettigheter vil bli løst når han tar utdanningskurs ved denne partnerutdanningsinstitusjonen. Til gjengjeld for gitte rettigheter til kreditttimer, vil banken inngå avtale om vekslingsgebyr med denne institusjonen. Prosjektmålet er å økonomisk støtte folk til å nå utdanningsmål og utdanningssektor.

Prosjektnavn : Education Currency, Designernes navn : Youssef Abdel Zaher, Kundens navn : Youssef Abdel Zaher.

Education Currency Kredittkort Lojalitetsprogram

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.