Designmagasin
Designmagasin
Stearinlys

Ardora

Stearinlys Ardora ser ut som et vanlig lys, men det er faktisk veldig spesielt. Når lyset smelter gradvis opp, avslører det en hjerteform innenfra. Hjertet inni lyset er laget av varmebestandig keramikk. Veken skiller seg inni lyset, går gjennom fronten og baksiden av det keramiske hjertet. På denne måten smelter voksen jevnt, og avslører hjertet inni. Stearinlyset kan ha forskjellige dufter som kan gi en veldig hyggelig atmosfære. Ved første øyekast vil folk tro at det er et vanlig stearinlys, men når lyset smelter kan de oppdage dets spesielle trekk.

Prosjektnavn : Ardora, Designernes navn : Sebastian Popa, Kundens navn : Sebastian Popa.

Ardora Stearinlys

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.