Designmagasin
Designmagasin
Ringer

Blessed Child

Ringer The Blessed Child-ringene er et løfte om kjærlighet: Baby Jamie koser seg til innsiden av ringen og stoler på livet til moren. Babyen legges på ryggen og suger tommelen. Det er den mentale visjonen til sitt ufødte barn som enhver gravid kvinne har i hodet. Ringen symboliserer den ubetingede gjensidige tillitsbåndet mellom spedbarn og mor og hyller denne tilliten. Baby Sam er på verdenstoppen, trygg, sunn og lykkelig. Bæreren bærer babyen med stolthet og presenterer seg som en selvsikker mor. Ringen er et band som sier: "Stol på meg, du er elsket!"

Prosjektnavn : Blessed Child, Designernes navn : Britta Schwalm, Kundens navn : Blessed Child (Your 'Glueckskind').

Blessed Child Ringer

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.