Designmagasin
Designmagasin
Urban Belysning

Herno

Urban Belysning Utfordringen med dette prosjektet er å designe bybelysning i samsvar med Teheran-miljøet og appellere for innbyggerne. Dette lyset ble inspirert av Azadi-tårnet: Teherans viktigste symbol. Dette produktet ble designet for å tenne omgivelsene og mennesker med varmt lysutslipp, og for å skape en vennlig atmosfære med forskjellige farger.

Prosjektnavn : Herno, Designernes navn : Mohsen Noroozi, Kundens navn : egg plus.

Herno Urban Belysning

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.