Designmagasin
Designmagasin
Japansk Kotelett-Restaurant

Saboten Beijing the 1st

Japansk Kotelett-Restaurant Dette er en japansk kotelett-restaurantkjede kalt ”Saboten”, den første flaggskiprestauranten i Kina. Deformasjon av vår tradisjon og god lokalisering er avgjørende for å gjøre japansk kultur lettere å bli akseptert av fremmede land. Når vi ser på fremtidens visjoner for restaurantkjeden, laget vi design som vil bli nyttige manualer når de utvides til Kina og også utenlands. Deretter var en av utfordringene våre å forstå den rette forståelsen av "japanske bilder" som utlendingene foretrekker. Vi fokuserte hovedsakelig på ”tradisjonelt Japan”. Vi satser på hvordan vi kan integrere det.

Prosjektnavn : Saboten Beijing the 1st, Designernes navn : Aiji Inoue, Kundens navn : Saboten.

Saboten Beijing the 1st Japansk Kotelett-Restaurant

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.