Designmagasin
Designmagasin
Grafisk Kunstkatalog

Grafika ASP Krakow

Grafisk Kunstkatalog Jubileumsalbum feirer 45-årsjubileum for Fakultet for grafisk kunst ved Kunstakademiet i Krakow. Den har et bredt spekter av skolens høydepunkter: lærere og studenters kunstverk, arkivbilder, tidslinjer for lærernes sysselsetting, kart med akademiets bygninger, indeks over kandidater. Kvaliteter: 3 forskjellige deler; 5 deksler brettet i to som tradisjonelle pappavtrykk-kofferter; farger og pregede titler på deksler som fremkaller metall-utskriftmatrise; designet bevisste trykkfeil; sydd limt binding med en synlig ryggrad dekket av et magebånd.

Prosjektnavn : Grafika ASP Krakow, Designernes navn : Aleksandra Toborowicz, Kundens navn : Faculty of Graphic Arts at the Jan Matejko Academy of Fine Arts in Cracow.

Grafika ASP Krakow Grafisk Kunstkatalog

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.