Designmagasin
Designmagasin
Lampe

the Light in the Bubble

Lampe Lyset i boblen er en moderne lyspære til minne om den gamle glødetråden Edisons lyspære. Dette er en ledet lyskilde montert inne i et pleksiglasark, kuttet av laser med en lyspæreform. Pæren er gjennomsiktig, men når du slår på lyset, kan du se glødetråden og lyspæreformen. Det kan brukes som pendent lys eller til å erstatte en tradisjonell pære.

Prosjektnavn : the Light in the Bubble, Designernes navn : Andrea Ciappesoni, Kundens navn : Ciappesoni lighting+design.

the Light in the Bubble Lampe

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.