Designmagasin
Designmagasin
Innfelt Belysning

Drop

Innfelt Belysning Drop er en lysarmatur designet for å se etter en minimalistisk estetikk og en rolig atmosfære. Inspirasjonen har vært naturlig lys, kulhet, takvinduer, ro og ro. En sømløs fusjon mellom funksjonalitet og skjønnhet, en perfekt harmoni nådd med tak og lysarmatur. Drop ble designet som en gradient i stedet for en forstyrrelse, for å fremme en interiørdesign som flyter naturlig, minimalistisk og koselig. Vårt mål har vært å få de estetiske trendene og omforme dem til designverdier for å gjelde denne nye armaturen. Eleganse og ytelse, perfekt forent.

Prosjektnavn : Drop, Designernes navn : Rubén Saldaña Acle, Kundens navn : Rubén Saldaña - Arkoslight.

Drop Innfelt Belysning

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.