Designmagasin
Designmagasin
Visuell Kunst

Scarlet Ibis

Visuell Kunst Prosjektet er en sekvens av digitale malerier av Scarlet Ibis og dets naturlige miljø, med spesiell vekt på farge og deres livlige fargetone som intensiveres når fuglen vokser. Arbeidet utvikler seg blant naturlige omgivelser som kombinerer virkelige og imaginære elementer som gir unike funksjoner. Den skarlagensrøde ibis er en innfødt fugl i Sør-Amerika som lever på kysten og myrene i Nord-Venezuela og den livlige røde fargen utgjør et visuelt opptog for betrakteren. Dette designet tar sikte på å fremheve den grasiøse flukten av den skarlagensrøde ibisen og de livlige fargene i den tropiske faunaen.

Prosjektnavn : Scarlet Ibis, Designernes navn : Gabriela Delgado, Kundens navn : GD Studio C.A.

Scarlet Ibis Visuell Kunst

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.