Designmagasin
Designmagasin
Bord, Stol, Armatur

Ayers

Bord, Stol, Armatur Formen og enhetens gjenstand, kombinert med den innovative bruken av materialer i produksjonen som kork og "korkbalt" er unike faktorer som skiller dette stykke fra de andre. Hver stol er skulpturert på en høyteknologisk CNC-maskin fra en enkelt korkblokk. Den samme metoden brukes på basen av bordet. Bordplaten og armaturen på campanulaen er laget av "korkbalt" (et innovativt materiale som kombinerer basaltfiberen med kork) som gir letthet til bitene. Lampen bruker LED-teknologi i lyssystemet.

Prosjektnavn : Ayers , Designernes navn : Albertina Oliveira, Kundens navn : Albertina Oliveira.

Ayers  Bord, Stol, Armatur

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.