Designmagasin
Designmagasin
Villa

Asara

Villa 90 prosent av Irans totale areal er tørt og halvtørr. De siste årene har etterspørselen etter å bo i grønne områder blitt intensivert som følge av at byggemengden i disse områdene har økt og bidrar til miljøforringelse & quot; sa prosjektarkitekt. Hovedprioriteringer for design var å holde det naturlige miljøet og funksjonen til villa dannet basert på omfattende i to akser, Z-sving for å trollbinde bygningen og forlate bakken, Y pivot for å involvere i panoramautsikt så høyt nivå tildelt boareal og lavt nivå tilordnet søvn og gjesterom.

Prosjektnavn : Asara, Designernes navn : Jafar Lotfolahi, Kundens navn : Point studio.

Asara Villa

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.