Designmagasin
Designmagasin
Interiørdesign Til Boliger

Casa Dova

Interiørdesign Til Boliger Å leke, ta nesten rundt individet, med lyset som lyser opp, men ikke som referansepunkt. Innovative materialer, teknologisk perfekte og perfekt integrerte. Bringer med seg ekstraordinære tegn på at arkitekturen "Masters" har passert og at nå befinner seg, og setter dem i fremtredende grad, ungdommen deres. Å kombinere den originale prakten med kunnskapen, teknikken og følelsene utopi, det var en gang fantastisk fingerferdighet, i en overraskende setting av moderniteten "gammel" og unik.

Prosjektnavn : Casa Dova, Designernes navn : Alessandro Marchelli, Kundens navn : Casa DOVA.

Casa Dova Interiørdesign Til Boliger

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.