Designmagasin
Designmagasin
Flerbruksbord

Bean Series 2

Flerbruksbord Dette bordet ble designet av Bean Buro-prinsippdesignerne Kenny Kinugasa-Tsui og Lorene Faure. Prosjektet var inspirert av de kronglete formene til franske kurver og puslespillpussene, og fungerer som det sentrale stykket i et konferanserom på kontoret. Den generelle formen er full av vingler, som er en dramatisk avgang fra det tradisjonelle formelle konferansebordet. De tre delene av bordet kan konfigureres om til forskjellige generelle former for å variere sitteplasser; den konstante endringen skaper en lekende atmosfære for det kreative kontoret.

Prosjektnavn : Bean Series 2, Designernes navn : Bean Buro, Kundens navn : Cheil .

Bean Series 2 Flerbruksbord

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.