Designmagasin
Designmagasin
Kjøpesenter

Adagio Townplaza

Kjøpesenter Basert på livsstilen i nabolaget er designen tilpasset for å imøtekomme menneskers behov best. Det er tenkt som et godt balansert sted for familiene, slik at alle kan glede seg over det. Det har en hovedplass hvor det er mest interaksjon i løpet av dagen på bakkenivå, andre etasje som er design for helse, mote og skjønnhet, og en tredje etasje med salongbar og restauranter som vil komme til live fra 14.00 til midnatt. Et hovedaspekt er at 90% av enhetene har direkte utsikt fra et gitt sted. Parkeringen er også optimalisert av dette fordi stedene som er okkupert om dagen er gratis om natten.

Prosjektnavn : Adagio Townplaza, Designernes navn : Adagio Townplaza, Kundens navn : HAUS INMOBILIARIA SA.

Adagio Townplaza Kjøpesenter

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.