Designmagasin
Designmagasin
Bord, Bukk, Sokkel

Trifold

Bord, Bukk, Sokkel Trifolds form informeres av en kombinasjon av trekantede flater og en unik sammenleggbar sekvens. Den har en minimalistisk, men likevel kompleks og skulpturell design, fra alle synsvinkler avslører den en unik komposisjon. Designet kan skaleres til forskjellige formål uten at det går ut over den strukturelle integriteten. Trifold er et utstillingsvindu for digitale fabrikasjonsmetoder og bruk av nye produksjonsteknologier som robotikk. Produksjonsprosessen er utviklet i samarbeid med et robotproduksjonsfirma som spesialiserer seg på folding av metaller med 6-aksede roboter.

Prosjektnavn : Trifold, Designernes navn : Max Hauser, Kundens navn : .

Trifold Bord, Bukk, Sokkel

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.