Designmagasin
Designmagasin
Belysning

Roof

Belysning Roof er en LED-armatur for interiør som har som mål å øke intimiteten til kommunikasjon under samtaler. Den konkave formen på taket skaper et ly for middager, et samlende objekt for møter, et morsomt belysningssystem for interiør. Tak er en isolator. Den definerer et unikt rom med samlende form og homogent lys for menneskene under. Du føler deg isolert fra omgivelsene og fokuserer på bordet og kommunikasjonen. Trestruktur av denne armaturen gir også en varm og naturlig effekt og representerer den miljøvennlige siden av LED-teknologien.

Prosjektnavn : Roof, Designernes navn : Hafize Beysimoglu, Kundens navn : Derinled.

Roof Belysning

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.