Designmagasin
Designmagasin
Bluetooth Armbåndsur

Knotch

Bluetooth Armbåndsur Folk sjekker telefonene sine mer enn 150 ganger per dag. Smartwatches designet nå for tiden er bare en annen mobil enhet i selve klokken. Akira Samson Designs “Knotch” er et smartur som gjør det mulig for brukeren å motta varsler / tapte varsler fra Bluetooth-tilkoblingen med telefonen og gi vibrasjonsfeedback slik at folk sjekker telefonen sin sjeldnere. “Knotch” har en god synlighet og brukervennlig brukergrensesnitt. “Knotch” er en kostnadseffektiv klokke, derfor har unger som vil følge motetrender og avansert teknologi lett råd.

Prosjektnavn : Knotch, Designernes navn : Akira Deng, Samson So, Kundens navn : Akira Samson Design.

Knotch Bluetooth Armbåndsur

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.