Designmagasin
Designmagasin
Epinefrininjektor

EpiShell

Epinefrininjektor EpiShell er mer enn et medisinsk utstyr i transportørenes hverdag, men en vennlig livshjelper. Det er en brukersentrert løsning for Epinephrine-injeksjonsbærere med den hensikt å redusere brukernes frykt for å bruke en injektor, for å minne pasientene om å bære den daglig og mer intuitiv å utføre en injeksjon under en nødsituasjon. Den har den integrerte mobiltelefonladeren, Bluetooth-tilkoblingen, stemmestyring og det utskiftbare ytre skallet. Gjennom appen på smarttelefonen kan brukerne enkelt administrere funksjonene, som IFU, Bluetooth-tilkobling, Emergence-kontakt og Refill / Exp.

Prosjektnavn : EpiShell, Designernes navn : Hong Ying Guo, Kundens navn : .

EpiShell Epinefrininjektor

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.