Designmagasin
Designmagasin
Etiketter

Propeller

Etiketter Propell er en samling brennevin fra forskjellige deler av verden, assosiert med flyreisetema og en pilotreisende som merkevare. Funksjoner av hver slags drikke blir utsatt gjennom en rekke illustrasjoner, inskripsjoner som ligner luftfartsmerker og skisser som fungerer som cocktailoppskrifter. Multifasettert design kompletteres med forskjellige toner av farget folie, forskjellige lakker, mønstre og preging.

Prosjektnavn : Propeller, Designernes navn : Asta Kauspedaite, Kundens navn : Stumbras.

Propeller Etiketter

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.