Designmagasin
Designmagasin
Stol

Everyday chair

Stol Mesteren Bruno Munari hevdet at i verden er det "flere stoler enn esler." Hvorfor tegne en annen stol? Det er allerede mange gode stoler, noen dårlige, noen komfortable, andre litt mindre. Så å forestille meg et objekt som ville løpe fra alle typer stil som forteller en liten historie, snappe et smil, og har blitt tenkt på hverdagsstolen. Det er underlig at uten skille fra trosbekjennelse eller avstamning, alle setter seg hver dag med tilfredshet på en hvit keramisk stol ... Den lekne karakteren blir en invitasjon til å sette seg og ta litt tid til å slappe av.

Prosjektnavn : Everyday chair, Designernes navn : Federico Traverso, Kundens navn : MYYOUR.

Everyday chair Stol

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.