Designmagasin
Designmagasin
Logo Design

Buckets of Love

Logo Design Design for et sosialt selskap i Phnom Penh (Alma Café) som hjelper de trengende gjennom kampanjen Buckets of Love. Ved å donere en liten sum, en spann som inneholder mat, olje, blir nødvendigheter donert til de trengende landsbyboerne som trenger det. Del kjærlighetsgaven. Her var ideen enkel, med bøttene fulle av grafiske hjerter som skildrer kjærlighet. Ved å fremstille det som strømmer ut, betyr det å dusje de trengende med den velbehøvede kjærligheten. Bøtten har et smilefjes som ikke bare lyser opp mottakeren, men også avsenderen. En liten gest av kjærlighet går langt.

Prosjektnavn : Buckets of Love, Designernes navn : Lawrens Tan, Kundens navn : Alma Café (Phnom Penh).

Buckets of Love Logo Design

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.