Designmagasin
Designmagasin
Moderne Dress Loafer

Le Maestro

Moderne Dress Loafer Le Maestro revolusjonerer klesskoen ved å inkorporere en Direct Metal Laser Sintered (DMLS) titanium 'matrix heel'. Matrixhælen reduserer hælens seksuelle visuelle masse og viser den strukturelle integriteten til kjoleskoen. For å utfylle den elegante vampen, brukes høykornet skinn for den øvre tydelige asymmetriske designen. Integrasjonen av hælpartiet til den øvre er nå sammensatt til en elegant og raffinert silhuett.

Prosjektnavn : Le Maestro, Designernes navn : Herman Francisco Delos Santos, Kundens navn : HERMAN FRANCISCO.

Le Maestro Moderne Dress Loafer

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.