Designmagasin
Designmagasin
Modulær Sofa

Cloche Sofa

Modulær Sofa Cloche Sofa er et verk som overfører et element av byliv til objets d'art. Den kan brukes som skulptur, omgivelseslys eller modulær sofa. Det representerer landskapsutvikling som demonterer etablerte strukturelle standarder og elementer i byggematerialer, og omformer et funnet materiale til sofistikert design, og omformer et felles objekt til et meningsfylt amalgam. Dette stykket utnytter gjenstander som overlevde sin opprinnelige bruk, ble forkastet, gjenvunnet og renovert.

Prosjektnavn : Cloche Sofa, Designernes navn : Carlo Sampietro, Kundens navn : Carlo Sampietro Artist.

Cloche Sofa Modulær Sofa

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.