Designmagasin
Designmagasin
Leketøy Design 3D Printing App

ShiftClips

Leketøy Design 3D Printing App Toy Maker ShiftClips CAD / CAM-appen er en produkt-tjenesteplattform som lar oppfinnere 10 og oppover lage og 3D-trykke sine egne konstruksjonsleker. Appens enkle GUI gjør det mulig for brukere å utvikle og redigere skjemaer på et smart nettbrett, og velge et antall maskinvareinnfestinger, eller klipp, for å integrere med skjemaene sine for å generere sine egne artikulerte og omkonfigurerbare leker. ShiftClips 'brukervennlighet gjør det til et ideelt pedagogisk verktøy for kreativ formdesign og produktfremstillingsprosesser.

Prosjektnavn : ShiftClips, Designernes navn : Wong Hok Pan, Sam, Kundens navn : The Hong Kong Polytechnic University, School of Design.

ShiftClips Leketøy Design 3D Printing App

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.