Designmagasin
Designmagasin
Salongbar

Linear Lounge

Salongbar Linear Lounge Bar gir beboende gjester en sofistikert og lysende vin- og spisestueopplevelse. Linear Lounge Bar har også en privat spisesal og pakker et utrolig utvalg av fine malts og innovative og kunstneriske cocktailer. Månen og musikken på Linear er innstilt på å skape de beste blandingene av glede og glede for gjestene. Linear Lounge Bar er også et perfekt sted for profesjonelle å ta med seg jevnaldrende for en behagelig kveld med duggklipp av uovertruffen glede.

Prosjektnavn : Linear Lounge, Designernes navn : Ketan Jawdekar, Kundens navn : Double Tree By Hilton.

Linear Lounge Salongbar

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.