Designmagasin
Designmagasin
Led Parasoll Og Stor Hage Fakkel

NI

Led Parasoll Og Stor Hage Fakkel Den splitter nye NI Parasol omdefinerer belysning på en måte som den kan være mer enn en lysende gjenstand. NI kombinerer en parasoll og en hage fakkel, og ser smart ut ved solsenger ved bassenget eller andre utearealer, fra morgen til kveld. Den egenutviklede fingerfølende OTC (one-touch dimmer) lar brukerne tilpasse seg ønsket lysnivå på 3-kanals lyssystem. NI vedtar også en 12V LED-driver med lav spenning som genererer veldig lite varme, og gir en energieffektiv strømforsyning for systemet med over 2000 stk 0.1 W LED.

Prosjektnavn : NI , Designernes navn : Terry Chow, Kundens navn : FOXCAT.

NI  Led Parasoll Og Stor Hage Fakkel

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.