Designmagasin
Designmagasin
Belysningsarmatur

Yazz

Belysningsarmatur Yazz er en morsom belysningsarmatur laget av bøybare halvstive ledninger som lar brukeren bøye seg i enhver form eller form som passer deres humør. Den leveres også med en påmontert knekt som gjør det enkelt å kombinere mer enn en enhet sammen. Yazz er også estetisk tiltalende, brukervennlig og økonomisk. Konseptet kom fra ideen om å minimere belysning til dets mest grunnleggende nødvendigheter som det ultimate uttrykk for skjønnhet uten å miste sin estetiske påvirkningsbelysning siden industriell minimalisme er kunst av seg selv.

Prosjektnavn : Yazz, Designernes navn : Dalia Sadany, Kundens navn : Dezines, Dalia Sadany Creations.

Yazz Belysningsarmatur

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.