Designmagasin
Designmagasin
Led Parasoll

NI

Led Parasoll NI realiserer forventninger til møbler på en måte som ikke bare tjener en enkelt funksjon. Den nyskapende kombinasjonen av en parasoll og en hage fakkel skreddersydd for luksusmarkedet, gleder det mennesker fra dag til natt, ved siden av solsenger eller langs elvebredden. Med den egenutviklede fingerfølende OTC (one-touch dimmer), kan brukerne kontrollere lysstyrken på 3-kanals belysningssystemet enkelt. Ved å ta i bruk en 12V LED-driver med lav spenning som genererer lite varme, gir NI en energieffektiv strømforsyning for et system med over 2000 stk 0.1 W LED.

Prosjektnavn : NI , Designernes navn : Terry Chow, Kundens navn : FOXCAT.

NI  Led Parasoll

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.