Designmagasin
Designmagasin
Flaske

La Pasion

Flaske Dette er et håndlaget objekt designet av Arturo López, et av besetningsmedlemmene på Studio Xaquixe. Ideen om flasken fikk han da han så et tre som så ut som et par som klemmer hverandre, og dette fikk ham til å tenke på hvordan kjære blir en når de holder på hverandre med "pasión". Glasset som brukes til å lage stykket er 95% resirkulert, og det samme er alt glasset som brukes på Studio Xaquixe. Ovnene som brukes i Studio er laget av mannskapet og blir matet med organisk avfall som for eksempel vegetabilsk oljeavfall eller biomasse behandlet for å bli metangass.

Prosjektnavn : La Pasion, Designernes navn : Studio Xaquixe, Kundens navn : Studio Xaquixe.

La Pasion Flaske

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.