Designmagasin
Designmagasin
Automatisert Immigrasjonsterminal

CVision MBAS 2

Automatisert Immigrasjonsterminal MBAS 2 ble designet for å trosse arten av sikkerhetsprodukter og minimere trusler og frykt for både teknologiske og psykologiske aspekter. Designet tolker kjente hjemme-datamaskinelementer for å gi et brukervennlig utseende for landsbygdsborgere rundt Thailands grense. Stemme og grafikk på skjermen guide brukerne første gang trinn for trinn gjennom prosessen. Den doble fargetonen på fingeravtrykkplaten indikerer tydelig skanningssoner. MBAS 2 er et unikt produkt som tar sikte på å endre måten vi krysser landegrensene, og gir mulighet for flere språk og en vennlig, ikke-diskriminerende brukeropplevelse.

Prosjektnavn : CVision MBAS 2, Designernes navn : Prompong Hakk, Kundens navn : Chanwanich Company Limited.

CVision MBAS 2 Automatisert Immigrasjonsterminal

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.